Autor: Kadrin Karner • 15. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bulgaaria tahab keelata roolis söömise ja suitsetamise

Bulgaaria valitsus plaanib keelata autojuhtidel sõidu ajal roolis söömise, suitsetamise, filmide vaatamise ja SMSi kirjutamise.

Samuti soovitakse, et tulevikus oleksid Bulgaaria autod varustatud alkomeetriga, millesse puhumisel auto ei käivitu, kui autojuhi alkoholijoove on üle 0,5 promilli,  kirjutas Bulgaaria leht novinite.com.

Veel muutub lähiajal Bulgaarias kättesaadavaks seade, mis autoõnnetuse korral õhkpadja avanemise järel teavitaks automaatselt kohalikku kiirabikeskust õnnetuse toimumisest.

Bulgaaria valitsus töötab uute meetmete kallal, kuna riigis toimub märkimisväärselt palju autoõnnetusi ning Bulgaaria on kuulutanud välja nn „sõja ratastele“ (war on wheels). 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077