Autor: Rivo Sarapik • 2. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Narva piiril kohad broneeritud kaks nädalat ette

Eilsest kehtima hakanud uus elektrooniline piiriületussüsteem kaotas Eesti-Vene piiril Narvas veokite ja sõiduautode piiriületusjärjekorrad.

Narvas transiitplatsi haldava Transservis-N AS-i tegevdirektor Andrus Tamm ütles ERR-i venekeelsele uudisteportaalile, et kuigi uus süsteem on seni harjumatu ning tekitab ka küsimusi, siis üldiselt toimib see hästi.

"Näiteks täna saabusid haruldaste autodega piirile ilma eelneva registreerimiseta 30 hollandlast ning pidime nad paigutama elavjärjekorda, kus juba oli 70 sõidukit. Loodame nad üle piiri lasta 8-9 tunni jooksul," märkis Tamm eile.

Tamme sõnul on praegu elektroonilises piiriületussüsteemis registreeritud üle 4000 sõiduauto ning kõik kohad on täidetud kuni 16. augustini. Tamme sõnul pole probleeme piiriületust ootavate reisibussidega.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077