Rivo Sarapik • 2 august 2011
Jaga lugu:

Narva piiril kohad broneeritud kaks nädalat ette

Eilsest kehtima hakanud uus elektrooniline piiriületussüsteem kaotas Eesti-Vene piiril Narvas veokite ja sõiduautode piiriületusjärjekorrad.

Narvas transiitplatsi haldava Transservis-N AS-i tegevdirektor Andrus Tamm ütles ERR-i venekeelsele uudisteportaalile, et kuigi uus süsteem on seni harjumatu ning tekitab ka küsimusi, siis üldiselt toimib see hästi.

"Näiteks täna saabusid haruldaste autodega piirile ilma eelneva registreerimiseta 30 hollandlast ning pidime nad paigutama elavjärjekorda, kus juba oli 70 sõidukit. Loodame nad üle piiri lasta 8-9 tunni jooksul," märkis Tamm eile.

Tamme sõnul on praegu elektroonilises piiriületussüsteemis registreeritud üle 4000 sõiduauto ning kõik kohad on täidetud kuni 16. augustini. Tamme sõnul pole probleeme piiriületust ootavate reisibussidega.

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Hedi Meigas
Hedi MeigasSündmusedTel: 5384 5159hedi.meigas@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee