Autor: Rivo Sarapik • 25. juuli 2011

Võistlus sulgeb nädalavahetusel osaliselt Tartu maantee

Eeloleval pühapäeval toimuva jalgrattavõistluse tõttu suletakse Rävala pst ja Tartu maantee linnast väljuv suund liiklusele.

Võistlus kestab kella 10 – 18, võistlustrass kulgeb Rävala puiestee ja Tartu maantee linnast väljuval suunal, võistluskeskus paikneb Rävala puiesteel. Teine, linna sisenev teepool muutub võistluste ajaks kahesuunaliseks.

Jalgrattavõistlusega seoses on kella 10 – 18 liiklusele suletud Rävala pst linnast väljuv teepool lõigus Lauteri tn kuni Liivalaia tn ning kella 11.30 - 17 Tartu mnt linnast väljuv teepool lõigus Liivalaia tn kuni Vana-Tartu mnt. 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077