Autor: Rivo Sarapik • 25. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Võistlus sulgeb nädalavahetusel osaliselt Tartu maantee

Eeloleval pühapäeval toimuva jalgrattavõistluse tõttu suletakse Rävala pst ja Tartu maantee linnast väljuv suund liiklusele.

Võistlus kestab kella 10 – 18, võistlustrass kulgeb Rävala puiestee ja Tartu maantee linnast väljuval suunal, võistluskeskus paikneb Rävala puiesteel. Teine, linna sisenev teepool muutub võistluste ajaks kahesuunaliseks.

Jalgrattavõistlusega seoses on kella 10 – 18 liiklusele suletud Rävala pst linnast väljuv teepool lõigus Lauteri tn kuni Liivalaia tn ning kella 11.30 - 17 Tartu mnt linnast väljuv teepool lõigus Liivalaia tn kuni Vana-Tartu mnt. 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077