Autor: Rivo Sarapik • 18. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Järjekorraga kauplejad panevad Koidulas kauba seisma

Koidula piiripunktis tegutsevad endiselt järjekorramüüjad ning seetõttu tuleb Eesti ja Venemaa piiril vahel tundide kaupa järjekorras oodata.

Piiriületaja Svetlana sõnul valitseb sõiduautode järjekorras hetkel täielik kaos. "Kütusevedajad trügivad kogu aeg vahele. See probleem tuleks aga lahendada, sest sel ajal kui üks bensiinivedaja piiri ületab hoiab teine talle juba järjekorda ja nii nad tulevadki pidevalt ette," rääkis ta Koidula piiripunktis ERRi raadiouudistele.

Svetlana sõnutsi küsiti tema tuttavalt järjekorras eespool oleva koha eest 70 eurot, tuttav aga tingis selle 40 euro peale.

Järjekorrapakkuja saatis huvilise ajakirjanikku nähes aga mõneks ajaks eemale. Kui ajakirjanik meeste vaateväljast lahkus, toimus järjekorras kohtade vahetus. Koha teisele autole loovutanud mees suundus järjekorra lõppu.

Õnnelik ettepoole pääsenu ei soovinud aga tehingu tagamaid kommenteerida. "Sa võid ju oma koha loovutada, sama moodi võid sa oma pluusi kellelegi ära anda, sa ei pea müüma," sõnas mees.

Sama mees lasi kaamera lahkudes mõne minuti möödudes ühe suure kütusepaagiga Volkswagen Passati endast ette ja nii tuleb järjekorra lõppu saabunud turistel, kas lõputult oodata või astuda hangeldajatega läbirääkimistesse.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077