Autor: Jaana Pikalev • 12. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Konteinerlaevade võimsust täiendatakse rekordiliselt

Tuleval aastal saavad laevaliinid oma käsutusse 230 uut konteinerlaeva, mille kandevõime kokku on 1,5 miljonit TEUd, mis kasvatab üleilmset veovõimsust rekordiliselt

Analüütikute sõnul võetakse 2012. aastal kasutusse 230 uut konteinerlaeva, mille kombineeritud võimsus on kokku 1,5 miljonit TEUd. Uute laevade tõuseb globaalne konteinerlaevade võimsus 9,5% ning ulatub seega 16.8 miljoni TEUni, vahendas IFW. 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077