Autor: Jaana Pikalev • 17. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

VEDU24  võttis kasutusele Apple rakenduse

VEDU24 iPhone rakenduse abil on võimalik saata hinnapäring üheaegselt sadadele transpordifirmadele, mis kuuluvad VEDU24 andmebaasi. Hetkel on VEDU24 andmebaasis juba ligi 2000 Eesti ning ka teiste riikide transpordifirmat ning liitunute arv kasvab pidevalt.

Rakendust saab alla laadida tasuta Apple iTunes keskkonnas.

MIS ON MIS:

VEDU24 on Eesti esimene ja suurim rahvusvaheline transpordifirmade andmebaas, mis on internetipõhine tasuta abivahend viimaks kokku teenuse tellija ja teenuse pakkuja.Asutatud: 2007Registreeritud kasutajaid: ligi 2000 (1/4 on välisfirmad)Hinnapäringuid 2010. aastal: ligi 12 000Unikaalsete külastajate arv päevas: ligi 500

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077