Jaga lugu:

Eesti Post plaanis ise SmartPOSTi ostu

Miks otsustas Eesti Post tulla turule enda pakiautomaatide võrguga, on ASi Eesti Post juhatuse liikme Aavo Kärmase sõnul otsus peale seda, kui ettevõtte jäi ilma võimalusest ise SmartPOST osta.

"Kaalusime SmartPosti ostu. Miks me kokkuleppele ei jõudnud ja miks SmartPost otsustas Itella kasuks, seda oskavad nad ise paremini kommenteerida," ütles Kärmas Logistika kuukirjale. Tema sõnul tehtigi seejärel otsus, et tuleme turule oma pakiautomaatidega.

"Oleme oma lubadust pidanud. Lubasime eelmisel aastal, et tuleme turule pakiautomaatidega," ütles Kärmas. Ta põhjendas, et  Eesti Post pidi oma hangete tegemisel lähtuma riigihangete seadusest, mistõttu korraldati pakiautomaatide hankimiseks rahvusvahelise hange. "See ei ole lühike protsess. Lepinguni jõudsime selle aasta veebruaris ja ka kapid paigaldame sel aastal," lubas Kärmas.

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Hedi Meigas
Hedi MeigasSündmusedTel: 5384 5159hedi.meigas@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee