Autor: Jaana Pikalev • 17. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Post plaanis ise SmartPOSTi ostu

Miks otsustas Eesti Post tulla turule enda pakiautomaatide võrguga, on ASi Eesti Post juhatuse liikme Aavo Kärmase sõnul otsus peale seda, kui ettevõtte jäi ilma võimalusest ise SmartPOST osta.

"Kaalusime SmartPosti ostu. Miks me kokkuleppele ei jõudnud ja miks SmartPost otsustas Itella kasuks, seda oskavad nad ise paremini kommenteerida," ütles Kärmas Logistika kuukirjale. Tema sõnul tehtigi seejärel otsus, et tuleme turule oma pakiautomaatidega.

"Oleme oma lubadust pidanud. Lubasime eelmisel aastal, et tuleme turule pakiautomaatidega," ütles Kärmas. Ta põhjendas, et  Eesti Post pidi oma hangete tegemisel lähtuma riigihangete seadusest, mistõttu korraldati pakiautomaatide hankimiseks rahvusvahelise hange. "See ei ole lühike protsess. Lepinguni jõudsime selle aasta veebruaris ja ka kapid paigaldame sel aastal," lubas Kärmas.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077