Jaga lugu:

Kuldkepp: võime investeerida, aga Venemaa pole võimeline meie veokeid vastu võtma

Eesti rahvusvaheliste autovedajate assotsatsiooni president Toivo Kuldkepp ütles tööandjale keskliidu konverentsil "Väljakutsed majandussuhete arendamisel Venemaaga“, et Eesti riik võib investeerida ja matta miljardeid piiripunktide arendamisse, kuid kui Venemaa ei ole valmis veokeid vastu võtma, ei ole kõigest sellest mitte mingit kasu, vahendas Delfi.

„Meil on assotsiatsioonis loomisel e-järjekorra või virtuaalse järjekorra süsteem, mis hakkab juba 1.juulist tööle. Mõte on selles, et kui Venemaa hakkab taas tegema oma „kampaaniaid“ piiril ning laseb naeruväärse 40 auto asemel, mis hetkel on normiks, läbi vaid 20 autot, saab meie süteemist seda teada ning ei ole vaja autot saata piirile töllerdama, kus juht joob mitu päeva. See on ohtlik nii veosele, kui ka liiklusele. Tõenäoliselt tuleb sellesse virtuaalsüsteemi ka eelhoiatuse võimalus, mis teatab kui piiril on jama ning annab juhile märku, et ei ole vaja minna sinna seisma,“ sõnas Kuldkepp.

 

 

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee