Autor: Jaana Pikalev • 7. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuldkepp: võime investeerida, aga Venemaa pole võimeline meie veokeid vastu võtma

Eesti rahvusvaheliste autovedajate assotsatsiooni president Toivo Kuldkepp ütles tööandjale keskliidu konverentsil "Väljakutsed majandussuhete arendamisel Venemaaga“, et Eesti riik võib investeerida ja matta miljardeid piiripunktide arendamisse, kuid kui Venemaa ei ole valmis veokeid vastu võtma, ei ole kõigest sellest mitte mingit kasu, vahendas Delfi.

„Meil on assotsiatsioonis loomisel e-järjekorra või virtuaalse järjekorra süsteem, mis hakkab juba 1.juulist tööle. Mõte on selles, et kui Venemaa hakkab taas tegema oma „kampaaniaid“ piiril ning laseb naeruväärse 40 auto asemel, mis hetkel on normiks, läbi vaid 20 autot, saab meie süteemist seda teada ning ei ole vaja autot saata piirile töllerdama, kus juht joob mitu päeva. See on ohtlik nii veosele, kui ka liiklusele. Tõenäoliselt tuleb sellesse virtuaalsüsteemi ka eelhoiatuse võimalus, mis teatab kui piiril on jama ning annab juhile märku, et ei ole vaja minna sinna seisma,“ sõnas Kuldkepp.

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077