• 02.06.11, 14:01
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Schenker laiendab oma tegevust Eestis

AS Schenker laiendab oma tegevusvaldkonda ning on otsustanud siseneda raudteetransporditurule, seoses sellega on ettevõtte välja kuulutanud avaliku konkursi raudteetranspordi projektijuhi ametikoha täitmiseks.
CV Online töökuulutuste portaalis avaldatud tööpakkumises märgib ettevõte, et on tahab läbi aktiivse projektijuhtimise ja müügitöö saavutada stabiilse turuosa raudteetranspordi pakkujana ning selle saavutamiseks otsib oma meeskonda raudteetranspordi projektijuhti.
Projektijuhi peamisteks eesmärkideks on tootearendus, kliendibaasi loomine ja valdkonna tegevuste koordineerimine.
Sobivalt kandidaadilt eeldatakse kindlasti kõrgharidust ning arvestatavat kogemust raudteetranspordis. 
 

Seotud lood

Uudised
  • 03.06.11, 11:43
DB Schenker peab koostöö alustamiseks läbirääkimisi Vene Raudteega
Käesoleva nädala keskel Sotšis peetud konverentsil kohtusid DB Schenker Rail ja Vene Raudtee (RZD) tütarettevõtte TransConteineri esindajad, et arutada ühisettevõtte loomise võimalusi, et alustada logistikateenuste pakkumist Venemaal.
Uudised
  • 08.07.11, 11:33
Schenkeri käive kasvas 50%
Saksamaa suurkontserni kuuluva Eesti ekspedeerimisfirma AS Schenker transpordimaht tõusis mullu kriisieelsele tasemele. firma müügitulu paisus masu põhja ehk 2009. aastaga võrreldes lausa ligi 50% ning ärikasum neljakordistus.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele