Autor: Jaana Pikalev • 3. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

DB Schenker peab koostöö alustamiseks läbirääkimisi Vene Raudteega

Käesoleva nädala keskel Sotšis peetud konverentsil kohtusid DB Schenker Rail ja Vene Raudtee (RZD) tütarettevõtte TransConteineri esindajad, et arutada ühisettevõtte loomise võimalusi, et alustada logistikateenuste pakkumist Venemaal.

Selle aastasel rahvusvahelisel Rautee Ärikonverentsil kohtusid kaks ettevõtet, et arutada, kuidas rahuldada autotootjate ja tarnijate kasvavat teenusenõudlust Kaluga piirkonnas Venemaal. Ettevõtete hinnangul vajaks Kaluga piirkond spetsiaalset logistika- ja tarneketi teenuste väljatöötamist, kirjutas Handy Shipping Guide.

"DB Schenker omab rahvusvahelist kogemust ja teadmisi, et arendada ja teenindada oma kliente selles võrgustikus. Oleme seni Kaluga piirkonnas neli aastat edukalt koostööd teinud RZD tütarettvõttega TransContainer. Laiendades oma tegevust ja keskendudes uutele turu potentsiaalidele usaldame oma Venemaa partnereid, kes juba tunnevad konkreetset turgu," ütles DB Mobility Logisticsi transpordi ja logistika divisjoni juht Karl-Friedrich Rausch.

Venemaa autotööstused on väga suure kasvupotentsiaaliga. 2007. aastast on kasvanud autotootjate ja tarnijate hulk Kaluga piirkonnas, mis asub ca 160 kilomeetri kaugusel Moskvast. Uusi tootmisi on sinna rajanud Volkswagen, PSA Peugeot Citroen, Mitsubishi ja Volvo.

DB Schenker Rail on Kaluga piirkonnas transpordiparnter 2007. aastast Volkswagenile ja Škodale.

Ühise ettevõtte loomise idee sai positiivset tagasisidet, teatas DB Schenker. Ettevõtte esindajate sõnul võib ühisettevõtte operatsioonidega alustada juba enne käesoleva aasta lõppu.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077