Autor: Jaana Pikalev • 26. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallink paneb piletitele alates juunist kütuse lisatasu

Seoses mootorikütuse hinna suure tõusuga maailmaturul lisab Tallink piletihinnale alates 1. juunist 2-eurose kütuse lisatasu.

Tallink Grupp müügi- ja turundusdirektori Peter Roose sõnul sõltub ajaperiood, mil lisatasu kehtib, kütusehinnatrendidest maailmaturul

"Lisatasu kehtestamine on meile selgelt vastumeelne, kuid tänast kütusehinda silmas pidades kahjuks hädavajalik tegevus. Meie eesmärgiks on pakkuda reisijatele endiselt soodsaid laevareise ning ka lisatasu sai kehtestatud võimalikult madalal tasemel," märkis Roose pressiteates.

Kütuse lisatasu ühe reisija kohta Tallinn-Helsingi, Tallinn-Stockholm, Riia-Stockholm, Turu-Stockholm ja Helsingi-Stockholm laevaliinidel saab olema 2 eurot sõltumata sellest, kas tegu on ühesuunareisi või kruiisiga.

Helsingi-Rostocki laevaliini kütuse lisatasu reisija kohta saab olema 8 eurot ühe suuna ning 16 eurot edasi-tagasi reisi eest, sest tegemist on märgatavalt pikema reisiga, kus ka tarbitava kütuse maht on palju suurem.

Laevakütuse hind maailmaturul on Tallinki teatel alates 2009. aasta algusest tõusnud 200 protsenti ning 2011. aasta viie kuu jooksul 25 protsenti.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077