Jaga lugu:

Aafrika immigrandid viivad veokijuhid vangi

Põhja-Aafrika riikidest alanud massiline immigratsioon tekitab rahvusvahelistele vedajatele lisapingeid - üha enam on viimastel päevadel leitud illegaalseid immigrante Lõuna-Euroopas töötavate veokite pardalt.

Üha rohkem on vedajad ERAA info kohaselt silmitsi illegaalsete immigrantidega ja seega on vajadus tõsta valvsust ja omavahel vahetada sellekohast informatsiooni. Viimastel päevadel on oluliselt tõusnud IRU-sse saabunud samalaadsete juhtude arv, mil juhte on tabatud illegaalidega pardal ning millele on järgnenud karmid karistused kuni vanglakaristusteni välja.

2003. aastal on IRU välja töötanud soovitused ( AG/B2310), mis põhinevad praktikal vältimaks sattumist sellisesse olukorda, samas on seal ka vastavad juhendid ja kontrolllehed täitmiseks, et kaitsta veokijuhte ja vabastada neid vastutusest end salaja pardale sokutanud illegaalide vedamise eest.

ERAA soovitab vedajaid informeerida IRU sekretariaati taolistest intsidentidest, et informeerida ja hoiatada teisi vedajaid.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee