Jaga lugu:

Uusasumi tanklast hakkab saama bensiini, gaasi ja elektrit

Raplamaale rajatav uuslinnak Oxford Park saab Euroopa esimese universaaltankla, kus saab tankida elektri, biokütuste, metaani, biodiisli, gaasi ja bensiiniga ning laadida elektriakusid.

FuelBari nime kandvas universaaltanklas on ruumi tehnoloogiatele, mis võimaldavad autodele ja teistele liiklusvahenditele: elektri kiirlaadimist, standardlaadimist, alalis- ja vahelduvpinge valikuid, elektriakude vahetust, metaani, gaasi, diislit, bensiini, madala ja kõrge oktaanarvuga biokütust, biodiislit, tselluloosikiumassi etanooli, vesinik-kütuseelementide tankimist. Uks jääb lahti ka uutele võimalikele tehnoloogiatele.

“FuelBari ja elektrilaadimise kasutuselevõtuga on Oxford Park esimene ja seni ainus täiesti kaasaegne arendus Eestis, mis toetab madalate kütusekuludega elektrisõidukite kasutuselevõttu,” ütles ZEV Motors OÜ tegevjuht Teet Randma.

Fotod: tulevikutankla  
Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee