Autor: Rivo Sarapik • 2. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Volvo: suurim kütusesäästja istub rooli ja istme vahel

Kütusekulu saab lihtsate meetmetega oluliselt vähendada. Kõige tõhusam meetod aga on veokijuhtide koolitamine. 

Kütusekulu vähendamise üheks kõige tõhusamaks meetmeks on veokijuhtide koolitamine, leiab veokitootja, mis kuulutas välja kampaania "Iga piisk loeb". Näiteks rataste õige seadistus ja sobivate rehvide valik võib kütusekulu vähendada kuni 14%.

"Teiste sõnadega - me ei räägi tulevikuvisioonist, vaid pigem reaalsetest sammudest, mis on juba toimumas. Kõigist neist meetmetest moodustub terviklik kontseptsioon," kommenteeris kampaaniat Volvo Trucksi president ja tegevdirektor Staffan Jufors.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077