Autor: Rivo Sarapik • 2. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Transpordi- ja IT-töötajad panid ruuporid ühte kappi

Eilsest esindab ja kaitseb Tranpordi Ametiühing Telekommunikatsiooni ja Infotehnoloogia Töötajate Ametiühingu (Telco&IT) liikmeid.

Telco&IT Ametiühing ühendab täna enam kui 150 liiget Elioni, Elisa ja Elteli töötajaskonnas, kuid kavandab liikmelisust ka kõigis teistes telekomi ja IT firmades.

Transpordi Ametiühingu esimehe Peep Petersoni sõnul peab ta telekommunikatsiooni ja IT-töötajate toetamist keeruliseks, kuid perspektiivikaks väljakutseks. „Mitte kõik selle sektori töötajad ei saa täna glamuurset palka ning pinge enda oskuste tasemel hoidmise pärast on kõrge,“ kirjeldas ta põhjuseid, miks IT sektori töötajad vajavad ametiühingulist esindust.

Telco&IT Ametiühingu juhatuse liige Kersti Lang ütles, et koostöö Transpordi Ametiühinguga tagab IT töötajatele Eesti parima kompetentsi tööõiguse ja kollektiivse esinduse vallas ning see oligi peaargumendiks partneri valikul. Samuti kinnitas ta Telco&IT ambitsioonikaid laienemisplaane uutesse ettevõtetesse, milles transporditöötajate kogemus ja jõud kasuks tulevad.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077