Autor: Jaana Pikalev • 21. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Olerex ehitab Tartusse kolmanda tankla

Olerex teatas, et alustas sel nädalal uue tankla ehitust Tartusse Veeriku linnaossa, kiirjaam valmib juulikuuks, vahendas Delfi.

Avatavas kiirjaamas saab tankida mootoribensiine 95 ja 98 ning tavalist ja erimärgistatud diislikütust. Avatav jaam teenindab lisaks sõiduautodele ka veokeid, mille tarbeks paigaldatakse eraldi kõrgsurvetankur, mis võimaldab väikese ajakuluga täita ka raskeveokite kütusepaagid.

Ettevõtte turundusjuhi Antti Moppeli sõnul on Veeriku kiirjaam Olerexi kolmas tankla Tartus. „Ehitame tankla kaubanduskeskuse naabrusesse, jaam ei jää kaugele ka Tartu ringteest - seetõttu sobib see lisaks Veeriku linnaosa elanikele hästi ka läbisõitjatele ja kaupluse külastajatele,” märkis ta.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077