Autor: Anne Oja • 21. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kadaka Selver võttis kasutusele aega säästva ostutehnoloogia

Neljapäeval taasavatud Kadaka Selver kasutab nüüd Baltimaades ainulaadset ise-ostu ja ise-makse tehnoloogiat, mis võimaldab nii aja- kui tööjõu kokkuhoidu.

Uus kauplus on Eesti moodsaim igapäevaostude tegemise paik, kus on senisest rohkem rõhku pandud värskele kaubavalikule ning mugavatele ja kliendi aega säästvatele innovaatilistele lahendustele, teatas Selver.

„Põnevaimaks uuenduseks on SelveEkspress ehk Baltikumis ainulaadne self-scanning ostutehnoloogia. See võimaldab kliendil kaubad valiku hetkel ise skaneerida, kotti panna ning väljudes valida, kas tasuda makseterminali juures või kassas,“ kommenteeris Selveri keti juht Andres Heinver.

Tema sõnul võidab korraga palju kaupa ostev klient ajas, sest ei pea väljavalitut kotist või kärust kassalindile tõstma ning kassapidaja vabaneb skaneerimisest. "Ka viis minutit igapäevast ajasäästu annab see meile aastas 30 tundi puhast võitu. Tipptundidel ja suurte koguste ostmisel on aja kokkuhoid kindlasti veel suurem,“ lubas Heinver.

Uuenenud Kadaka Selver on saanud juurde ka 212 m² müügipinda ning sortimenti on lisandunud ligi tuhat uut toodet. Laienenud on pea kõigi kaubagruppide valik ning loodud uus ökolett. Poeskäimisele lisaväärtuse andmiseks on Selver hakanud ise saia küpsetama ning puhvetit pidama. Saaremaa Lihatööstuse uus lihalett pakub kliendile samuti uuenduslikke lahendusi – võimalust kohapeal sobivast lihatükist hakkliha valmistada, suursündmuseks sobiva kauba ette tellida või õhtusöögi ideede puuduses kohapeal sobilik toiduretsept välja printida.

Kliendi aja säästmiseks on lahtises letis kaupa juba eelpakendatud, samas säilib võimalus küsida müüjalt just endale sobiv kogus. Uuenduslikke lahendusi leiab kauplusest veelgi, näiteks kaal teeb ise vahet banaanil ja kapsal, raamatuosakonda võib e-kioskist raamatuid tellida ning Eestis ainulaadne on ka ümmargune grillahi. Mugavamat ostlemist soodustab kaupluses asuv laste mänguala.

Kadaka Selver avati 1998. aastal teise Selveri kauplusena. Seekordne uuendus tõi poodi esimese suuremahulise müügisaali remondi.

Eesti kapitalil tegutsevasse Selveri ketti kuulub 35 kauplust ning suurköök Eestis. Selveri keti 2010. aasta käive oli 300,2 miljonit eurot ja puhaskasum 8,9 miljonit eurot. Selver kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja kontserni.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077