Autor: Anne Oja • 6. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lumerohkus pani inimesi neljarattaveolisi autosid ostma

Kaks järjestikust karmi talve on õhutanud ostjaid varasemast rohkem neljarattaveolisi autosid soetama.

"Nii huvitav, kui see ka ei ole - maasturite osakaal on Eestis 12%, mis on niigi teiste Euroopa Liidu maadega võrreldes väga kõrge - neid küsitakse nüüd rohkem ja müük on ka suurem," ütles Amserv Grupi tegevjuht Mart Mägi AMTELi koostatud müügistatistikat kommenteerides.

Maasturite müügi kasvu kinnitas ka Subaruid müüva Mariine Auto juht Toomas Saarelaid. "Suure tõuke andis see, et ilmaolud soosisid Subaru müüki kõvasti. See ei puuduta ainult maainimesi, vaid ka linnainimesi. Subaru on auto, millega sõita, mitte, et pead autoga kuskil lumes kinni istuma," rääkis Saarelaid.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077