Anne Oja • 6. aprill 2011
Jaga lugu:

Lumerohkus pani inimesi neljarattaveolisi autosid ostma

Kaks järjestikust karmi talve on õhutanud ostjaid varasemast rohkem neljarattaveolisi autosid soetama.

"Nii huvitav, kui see ka ei ole - maasturite osakaal on Eestis 12%, mis on niigi teiste Euroopa Liidu maadega võrreldes väga kõrge - neid küsitakse nüüd rohkem ja müük on ka suurem," ütles Amserv Grupi tegevjuht Mart Mägi AMTELi koostatud müügistatistikat kommenteerides.

Maasturite müügi kasvu kinnitas ka Subaruid müüva Mariine Auto juht Toomas Saarelaid. "Suure tõuke andis see, et ilmaolud soosisid Subaru müüki kõvasti. See ei puuduta ainult maainimesi, vaid ka linnainimesi. Subaru on auto, millega sõita, mitte, et pead autoga kuskil lumes kinni istuma," rääkis Saarelaid.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee