Autor: Jaana Pikalev • 25. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Naviraili laevaliin liigub alates esmaspäevast Paldiski ja Vuosaari vahel

Möödunud nädalal müüs Rail World Group oma osaluse OÜ-s Navirail, mis opereerib laevaliini Muuga ja Vuosaari sadamate vahel.

Uueks omanikuks on Transpal AS, kes on otsustanud laevaliini viia Eesti poolses osas üle Muugalt Paldiski Põhjasadamasse. Esimene reis Paldiskist Vuosaari sadamasse toimub esmaspäeval, 28.märtsil. Kõik Naviraili kontaktandmed - booking, check-in ja telefoninumbrid jäävad endisteks.

Rail World Group’i kuuluv Baltic Rail AS, keskendub edaspidi konteinerrongi teenuse arendamisele Baltikumi ja Kesk-Euroopa vahel.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077