Autor: Jaana Pikalev • 24. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinki tõstab kahel laeval  töötasu keskmiselt 1,7%

Möödunud nädalal kirjutasid Tallink, Soome Meremeeste Ametiühing ja Eesti Meremeeste Sõltumatu Ametiühing Helsinkis toimunud läbirääkimistel alla kolmepoolsele kokkuleppele ML Superfast 7 ja 8 töötajate palkade osas.

Kokkuleppe kohaselt tõuseb töötasu keskmiselt 1,7%, koosseisudesse lisati elektromehaaniku ametikoht. Pärast laevaliini sulgemist sügisel paigutatakse töötajad ümber teistele laevadele ning töökohtade koondamist ei toimu.

Erandkorras, kui üksikutele inimestele siiski rakendust ei leita, alustatakse eelnevalt ametiühinguga läbirääkimisi koondamistingimuste osas, ütles Kaia Vask läbirääkimiste tulemusi vahendades.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077