Autor: Jaana Pikalev • 22. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lugeja arvab: Ryanair Tallinnast Tartusse, veel parem Pärnusse

Logistikauudised kirjutas täna Riia lennujaama plaanidest suunata odavlennufirmad ja eeskätt Ryanair Riiast 60 kilomeetri kaugusele Tukumsi lennujaama, mille peale tegid lugejad ettepaneku, et ka Tallinnast võiks Ryanairi saata kas Tartu või hoopis Pärnu lennujaama.

Üks lugeja väljendas konkreetselt, et sooviks Ryanairi Tartusse lendamas näha. Teine lugeja leidis aga, et Tartust veelgi parem sihtkoht oleks odavlennufirmale Pärnu.

"Tartu asemel oleks Pärnu veel mõistlikum lahendus, sest bussiühendus Riia ja Tallinnaga üpris tihe ning jääb ka tulevase Rail Baltica tee peale. Samuti sobib suviti väga hästi omaette sihtkohaks turistidele, ka Skandinaavia low costidel võiks olla huvi sinna lendamise vastu. Vaja vaid kiirelt Pärnu lennujaama vajalikul hulgal investeeringuid teha," kirjutas lugeja.

Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077