Autor: Indrek Kald • 16. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hooaja algust ootav Roomassaare sadam on paksult puitu täis

Kuressaare külje all asuva Roomassaare sadama territoorium on otsast otsani puitu täis veetud – navigatsioonihooaeg peaks algama aprilli alguses, 25 laevatäit puitu on sadamas juba ootel.

"Varem oleme ka jaanuaris saanud kaubalaevu teenindada, kuid sel talvel jäi juba detsembrikuu teises pooles töö katki," põhjendas suurt puidukogust sadama direktor Renno Tammleht.

Tema sõnul on juba kaheksa aastat ostetud laadimisteenust samalt Tallinna firmalt ja laaduri võimsus on nii suur, et puiduveoautod ei jõua kaugemalt puitu ette vedada. "Sadama soov on, et kuna laadur jõuab kiiremini laadida kui autodega puitu ette tuuakse, siis ladustamegi praegu võimalikult lähedale laeva laadimiskohale," märkis sadama direktor Meie Maale.

"Väljaveo alguseni on veel kuu aega ja oma 50 000 tihumeetrit tuleb meie laomaht selleks ajaks ära," kommenteeris virnastatud puidu kogust OÜ Reta Puit direktor Andres Kirst, kelle firma puit ongi sadama väravataguses parklas.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077