Autor: Rivo Sarapik • 14. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Läti jahib Hiina transiiti

Läti pakub Hiinale oma infrastruktuuri kasutada, et vahendada Hiina toodangut Euroliitu, kommenteeris lõunanaabrite majandusminister Artis Kampars kohtumisel Hiina kommunistliku partei rahvusvahelise üksuse juhi Wang Jiaruiga.

Jiarui ja Kampars arutasid möödunud nädalal toimunud kohtumisel Läti ja Hiina koostööd. Kamparsi ettepanekul võiksid riigid rohkem koopereeruda näiteks keemia- ja ravimitööstuses, logistikas ning turismis.

Jiarui külastas Lätit möödunud aasta mais Läti peaministri Hiina visiidi vastuseks.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077