Autor: Rivo Sarapik • 14. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Balti tulemused rõõmustavad DSVd 

DSV kontserni kuuluv Eesti tütarfirma DSV Transport kasvatas mullu käivet viiendiku ning ärikasumit ligi poole võrra. Kontsern vaatab jooksvale aastale optimistlikult, rõõmu valmistasid ka Läti ja Leedu tulemused.

 "Suurepärased tulemused - tugev kasv III ja IV kvartalis 2009. aastaga võrreldes. Ettevõttel on koduturul unikaalne positsioon ja 2011. aasta suhtes üsna optimistlik," kommenteeris ettevõtte maanteeüksuse juht Sören Schmidt DSV aasta-aruandes. DSV Transpordi käive ulatus mullu 44 mln euro ja ärikasum ligi kahe miljoni euroni.

Häid tulemusi näitasid ka Läti ja Leedu üksused, mis mahtudelt jäävad Eestile küll alla, kuid kasvasid käibes samuti viiendiku võrra ja jõudsid Eesti üksuse 2009. aasta tulemuste piirimaile. Ärikasumit kogunes kaks korda aasta varasemast enam. "Hea areng aasta alguse keerulises majanduses, riik on endiselt kolmest Balti riigist haavatavaim, samas annab rahuldavaid tulemusi," kommenteeris Schmidt Läti tulemusi. "Väga head tulemused, esimest korda sai üksusest Balti riikide seas kasumlikem," lisas ta Leedu kohta.

DSV Transport on Eesti suuremaid ekspedeerimisettevõtteid.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077