Autor: Jaana Pikalev • 10. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tudengite logistikaseminar  keskendub tehnoloogiale

Märtsi eelviimasel nädalal toimuva tudengite logistikaseminari selle aasta teemaks on valitud tehnoloogia logistikas, et olla kursis uute tehnoloogiliste võimalustega, mida tänapäeva kiirelt arenev teadus pakkuda suudab.

Seminari eesmärkideks on tõsta logistikatudengite aktiivsust oma eriala töömaastikul, täiendada osalejate teoreetilisi teadmisi, avardada nende mõttemaailma ja anda edasi välislektorite poolt toodavaid uusi teadmisi nii tudengitele kui kogu logistikasektorile.

Samuti on eesmärgiks võetud luua soodne suhtluskeskkond saavutamaks kommunikatsiooni tudengite ja ettevõtjate vahel. Seminaril on esinejaid nii Eestist, Austriast, Rootsist kui ka Soomest.

Lisaks loengutele on seminarikülastajatel võimalus osaleda erinevates töögruppides ning palju põnevat uudistamist pakub ka ettevõttekülastus. Sel aastal on võimalik valida kahe erineva ettevõtte vahel Pärnus: elektroonikatoodete ja –komponentide tootmise ja projekteerimisega tegelev Efore AS või Euroopa üks juhtivaid vooditekstiilide ning nüüdsest ka kušettide tootmisega tegelev AS Wendre.

Logistikaseminar on Tallinna Tehnikakõrgooli logistika eriala tudengite poolt korraldatav igakevadine koolitusüritus, mis sai alguse aastal 2000 ja toimub sel kevadel juba 12. korda. Idee algatajateks olid TTK tolleaegsed üliõpilased Janek Kivimurd ja Tarmo Tael.

24.-25. märtsil toimub Pärnu Strand SPA & Konverentsihotellis Tallinna Tehnikakõrgkooli logistikatudengite poolt korraldatav järjekorras juba 12. Logistikaseminar 2011 „BE wise, THINK twice- ACT technologically“, mis sellel aastal keskendub tehnoloogiale ja uudsusele logistikas.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077