Jaana Pikalev • 8. märts 2011
Jaga lugu:

Tallinna Sadama operaatorid investeerivad 200 mln eurot

ASi Tallinna Sadam nõukogu kinnitas täna toimunud koosolekul ettevõtte möödunud aasta majandusaruande ning Muuga sadama uued arendusprojektid, mille alusel investeerivad operaatorid konteiner-, vedelgaasi ja vedellastiterminali kokku 200 miljonit eurot. 

ASi Tallinna Sadam nõukogu esimehe Neinar Seli kinnitusel aitavad uued projektid suurendada sadama konkurentsivõimet ja kindlustada riigi energiajulgeolekut. „Näeme nende arenduste positiivset mõju kogu Eesti majandusele nii tööhõive kui maksulaekumiste kasvatamisel,“ sõnas Seli.  

„Kuna terminalide ehitamisel kasutatakse kaasaegseid tehnoloogiad ning veoste transpordil peamiselt vaid raudteed, siis ei koorma antud projektid sisuliselt ei Eesti keskkonda ega maanteid,“ märkis Seli.

Jaga lugu:
Seotud lood
Kõik seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee