Autor: Jaana Pikalev • 7. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saarte Liinid said riigilt maatüki väikelaevade sadama arendamiseks

Valitsus otsustas anda ASile Saate Liinid tüki maad Pühalepa vallas Heltermaa külas, et ettevõte saaks Heltermaa sadamas välja arendada väikelaevade sadama.

"Üks väikelaevade sadam ei ole võib-olla uudis, aga lihtsalt see markeerib meie laiemat plaani välja arendada nii Soome lahes kui ka Väinameres toimiv väikesadamate võrgustik," rääkis Juhan Parts valitsuse istungijärgsel pressikonverentsil möödunud neljapäeval. 

"Me näeme siin väga suurt potentsiaali turismi ja väikelaevade turismi jaoks üldse Läänemerel. Nii et selline väikelaevade sadamate võrgustiku arenemine peab jätkuma ja üks siis Heltermaal - sadam saab siis täna otsa lahti ja Saarte Liinid, mis on riigi aktsiaselts, teeb selle valmis," sõnas Parts.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077