Autor: Jaana Pikalev • 7. märts 2011

Saarte Liinid said riigilt maatüki väikelaevade sadama arendamiseks

Valitsus otsustas anda ASile Saate Liinid tüki maad Pühalepa vallas Heltermaa külas, et ettevõte saaks Heltermaa sadamas välja arendada väikelaevade sadama.

"Üks väikelaevade sadam ei ole võib-olla uudis, aga lihtsalt see markeerib meie laiemat plaani välja arendada nii Soome lahes kui ka Väinameres toimiv väikesadamate võrgustik," rääkis Juhan Parts valitsuse istungijärgsel pressikonverentsil möödunud neljapäeval. 

"Me näeme siin väga suurt potentsiaali turismi ja väikelaevade turismi jaoks üldse Läänemerel. Nii et selline väikelaevade sadamate võrgustiku arenemine peab jätkuma ja üks siis Heltermaal - sadam saab siis täna otsa lahti ja Saarte Liinid, mis on riigi aktsiaselts, teeb selle valmis," sõnas Parts.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077