Autor: Jaana Pikalev • 3. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Balti Postiliidu presidendiks valiti Ahti Kallaste 

Eile,valiti Balti Postiliidu eesistuja riigiks Eesti, liidu presidendiks Eesti Posti juhatuse esimees Ahti Kallaste.

„Et pakkuda klientidele paremaid lahendusi oma äri edendamisel, pöörame eesistuja riigina eelkõige tähelepanu koostööle ja uute võimaluste leidmisele posti- ja logistikavaldkonnas,” sõnas vastne Postiliidu president Ahti Kallaste.

 Eesti avas postituru 1. aprill 2009, Läti ja Leedu avavad postituru 2013. aastal.

 Balti Postiliit asutati aastal 1994 ja sellesse kuuluvad kõik Balti riigid. Koostöö Eesti-, Läti- ja Leedu Posti vahel toimub kvaliteedi, lõppmaksete, logistika ja filateelia vallas. Nendes valdkondades on moodustatud ühised regulaarselt kohtuvad töögrupid. Eelmine eesistuja maa oli Leedu.

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077