Autor: Jaana Pikalev • 2. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Streigi tõttu langes Imaveres liikluskiirus 30km/h

Täna keskpäeval alustas Eesti Autoettevõtete Liit protestiväljaastumist, Imaveres on maantee äärde pargitud üle poolesaja veoki. Ehkki liidu juht Villem Tori lubas, et liiklust ei takistata, on kohapeale sõitnud Äripäeva fotograafi sõnul teel, mis suundub Tartu maanteelt Imaveresse, liikluskiirust piiratud 30 kilomeetrini tunnis.

Veokite kolonn ulatub Tallinna-Tartu maantee ristist saekaatri ristini. Kiirus on piiratud 30 kilomeetrini tunnis ja väljaastumist valvab politsei.

Samasugused autokolonnid seisavad veel kolmel ristmikul Tõrvandis, Haljalas ja Saugal. Protesti eesmärk on saada teedele raskemaid veokeid.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077