Autor: Rivo Sarapik • 1. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Infopäeval pooled tööpakkumised logistikuile

Homme Rae vallas toimuval töömessil pakutakse 50 töökohta, neist ligi pooled logistika valdkonna ametikohtadele.

Töötukassa teatel andis homsel infopäeval osalemisest teada üheksa tööandjat kokku vähemalt 50 konkreetse tööpakkumisega, kelle seas Nefab Packaging OÜ otsib autojuht-tõstukijuhti ja ca 10 tootmistöölist, Volvo Estonia OÜ pakub tööd elektrik-diagnostikule ja tehnikule ning AS Express Post pakub tööd lehekandja-autojuhtidele.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077