Autor: Rivo Sarapik • 22. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alexela: miljoninõue peaks hakkama pettureid ahistama

ASi Alexela Oil juhatuse esimehe Ain Kuusiku sõnul on Riigikogus täna vastu võetud kütusemüüjate tagatise nõue pettureile ahistav, kuid inimeste leidlikkust sellest mööda hiilimisel ei tasu alahinnata.

"See on sulidele küllaltki ahistav punkt, kuid vaadates viimaste päevade kajastusi ajakirjanduses, inimeste leidlikkusel ei ole piire," sõnas Kuusik.

Tema sõnul on Eesti kütuseturul kujunenud skisofreeniline olukord, kus avaliku arvamuse järgi mängivad 3-4 suuremat jaemüüjat kokku ja paljud väikesed tegijad on nagu vaprad hindade allalööjad. „Tegelik olukord on selline, et need 3-4 ettevõtet on tõepoolest sõlminud ühe olulise kokkuleppe, mille kohaselt makstakse kõik äritegevusega seotud maksud ausalt riigile ära. Lisaks on avaldatud oma tarnijad ja võetud eitav positsioon mistahes skeemitamise suhtes,“ sõnas Kuusik.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077