Rivo Sarapik • 22 veebruar 2011
Jaga lugu:

Alexela: miljoninõue peaks hakkama pettureid ahistama

ASi Alexela Oil juhatuse esimehe Ain Kuusiku sõnul on Riigikogus täna vastu võetud kütusemüüjate tagatise nõue pettureile ahistav, kuid inimeste leidlikkust sellest mööda hiilimisel ei tasu alahinnata.

"See on sulidele küllaltki ahistav punkt, kuid vaadates viimaste päevade kajastusi ajakirjanduses, inimeste leidlikkusel ei ole piire," sõnas Kuusik.

Tema sõnul on Eesti kütuseturul kujunenud skisofreeniline olukord, kus avaliku arvamuse järgi mängivad 3-4 suuremat jaemüüjat kokku ja paljud väikesed tegijad on nagu vaprad hindade allalööjad. „Tegelik olukord on selline, et need 3-4 ettevõtet on tõepoolest sõlminud ühe olulise kokkuleppe, mille kohaselt makstakse kõik äritegevusega seotud maksud ausalt riigile ära. Lisaks on avaldatud oma tarnijad ja võetud eitav positsioon mistahes skeemitamise suhtes,“ sõnas Kuusik.

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Hedi Meigas
Hedi MeigasSündmusedTel: 5384 5159hedi.meigas@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee