Autor: Rivo Sarapik • 9. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti firma saab peagi kiiremini Ukrainasse eksportida

Eesti hakkab Ukrainaga tollinduses koostööd tegema, millega peaks kiirenema ja lihtsustuma Eesti ettevõtete kaupade jõudmine sealsele turule.

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts kohtus täna Ukraina asepeaministri Sergei Tigipkoga.

Kohtumisel arutati lisaks tollialasele koostööle Eesti-Ukraina koostöövõimalusi erinevates majandusvaldkondades. Ukraina pool oli huvitatud Eesti kogemustest infotehnoloogia rakendamisel ettevõtjate halduskoormuse vähendamiseks, e-riigi loomisel, bürokraatia vähendamisel ning majandustegevuse elektroonse haldussüsteemi korraldamisel.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077