Autor: Silvia Kruusmaa • 1. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnus kärbiti rahanappuse tõttu ühistransporti

Pärnu linnavõimud kärpisid rahanappuse tõttu linna ühistranspordiliine, halvendades niiviisi reisijate võimalusi kiiresti sihtpunkti jõuda.

Tänasest Pärnus kehtima hakkavad muudatuse puudutavad üheksatteist linnaliini. Liin nr 4 jääb üldse käigust ära, liin nr 2 sõidab vaid tööpäevadel, teistel liinidel on muudatused väiksemad, vahendasid ERR-i raadiouudised.

Pärnu abilinnapea Romek Kosenkranius selgitas, et linna volikogus vastu võetud eelarvestrateegia ja linna eelarve näeb ette majanduskulude kärpimist enam kui 600 000 euro võrra. "Kuna Pärnus tegutsev Go Bus ei näe võimalust liinikilomeetri hinda, mis on täna 1,62 eurot, vähendada, siis ainuvõimalik lahendus on hetkel vähendada liinikilomeetreid," ütles Kosenkranius.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077