Autor: Rivo Sarapik • 28. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Autoga merele ronida veel ei tasu

Maanteeamet kogus kokku kolme võimalikku jääteed puudutavad ning teedemeeste koostatud raportid, mille põhjal selgus, et lähiajal veel jäätrasse ei avata.

Teedemehed käisid uurimas olukorda nii Muhu ja mandri, Hiiumaa ja mandri kui ka Hiiumaa ja Saaremaa vahelisel jääl. “Saadud andmete põhjal ei ole jää paksus veel selline, et saaksime jääteed avada, kuid teedemehed ütlevad, et lootust on. Ehk paar päeva kestnud külm aitab,” rääkis Meie Maale maanteeameti Lääne regiooni direktor Enn Raadik.

Raadiku arvates on kõige lähemal Haapsalu-Noarootsi ja võib-olla ka Haapsalu-Vormsi jäätee avamine.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077