Autor: Rivo Sarapik • 24. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Itella viib pakiautomaadid Soome turule

Mullu suvel SmartPosti pakiautomaatide võrgustiku ostnud Itella teatab, et laieneb teenusega Soome turule ja kevadest saab automaatide vahendusel saata pakke ka Eesti ja Soome vahel automaadist automaati.

„Esimesed viisteist pakiautomaati pannakse üles Helisingi lähiümbruses asuvatesse kaubanduskeskustesse ja Prisma kaubandusketti kuuluvatesse kauplustesse. Automaatide kasutuselevõtt on osa pakiteenuse võrgustiku laiendamisplaanist,” ütles Itella Posti pakiteeninduste juhataja Aku Happo.

Itella SmartPOST-i tegevjuhi Risto Eelmaa sõnul saab tänu Soome laienemisele võimalikuks pakkide saatmine  Eesti ja Soome vahel pakiautomaadist pakiautomaati. „Eestis on  SmartPOST-i pakiteenust kasutanud juba üle 144 000 kliendi, neist pooled on korduvkasutajad. Meil on umbes 21%-line turuosa Eesti eraisikute pakisaadetiste turust."

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077