Rivo Sarapik • 24 jaanuar 2011

Itella viib pakiautomaadid Soome turule

Mullu suvel SmartPosti pakiautomaatide võrgustiku ostnud Itella teatab, et laieneb teenusega Soome turule ja kevadest saab automaatide vahendusel saata pakke ka Eesti ja Soome vahel automaadist automaati.

„Esimesed viisteist pakiautomaati pannakse üles Helisingi lähiümbruses asuvatesse kaubanduskeskustesse ja Prisma kaubandusketti kuuluvatesse kauplustesse. Automaatide kasutuselevõtt on osa pakiteenuse võrgustiku laiendamisplaanist,” ütles Itella Posti pakiteeninduste juhataja Aku Happo.

Itella SmartPOST-i tegevjuhi Risto Eelmaa sõnul saab tänu Soome laienemisele võimalikuks pakkide saatmine  Eesti ja Soome vahel pakiautomaadist pakiautomaati. „Eestis on  SmartPOST-i pakiteenust kasutanud juba üle 144 000 kliendi, neist pooled on korduvkasutajad. Meil on umbes 21%-line turuosa Eesti eraisikute pakisaadetiste turust."

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150