Autor: Jaana Pikalev • 30. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veel üks kampaania: tankige enne eurot paak kütust täis

Nagu nädal tagasi, siis ka seekord teevad kütusefirmad mestis kampaaniat ja langetavad kütuse liitri hinda 50 sendi võrra enne eurole üleminekut.

Täna hommikul teatas oma 50 sendise sooduskampaaniast esimesena Olerex. Kell kaheksa hommikul langetas Olerex kõikide autokütuste hindu 50 sendi võrra. Olerexi turundusjuhi Antti Moppeli sõnul on tegemist kahepäevase hinnakampaaniaga, mille eesmärgiks on pakkuda kõikidele Olerexi klientidele võimalust osta enne euro tulekut kütust soodsamalt.

Sama kampaaniaga üllatas täna hommikul ka Neste, kes langetas samuti uusaastaööni kütuse hindu kuni 50 senti.

Statoil veel esialgu konkurentidega sarnaselt hindades muudatusi pole teinud ega sarnast kampaaniat alustanud. Kütusefirma kommunikatsioonijuhi Jaanus Pautsi sõnul on hinnaküsimus hetkel päevakorras ent täpsematest muudatustest antakse teada, kui need toimuvad.

Mootorikütuste hinnad Neste jaamades järgnevad:

Futura 95       18,40Futura 98       18,90Futura Diisel   18,65

Uued hinnad Olerexi kiirjaamades on järgmised:

Bensiin 95: 18,40Bensiin 98: 18,90Diislikütus: 18,65

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077