Autor: Jaana Pikalev • 7. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air jättis popstaari lennujaama ootama

Eile õhtust saadik Brüsselis Estonian Airi lennukit oodanud Macy Gray jõuab peagi lõpuks Tallinnasse!

Täna õhtul Nokia Kontserdimajas üles astuv popstaar MACY GRAY on oodanud eile õhtust saadik Brüsseli lennujaamas Estonian Airi lennukit, et bändiga Tallinnasse jõuda. Brüsselisse on nüüd kohale jõudnud Estonian Airi Amsterdami lend, mis võtab sealt reisijad peale ning popstaar oma bändiga maandub pealelõunal Tallinna Lennujaamas.

„See on olnud reisimis-põrgu (travel hell!), me oleme siin lennujaamas olnud eile õhtust saadik! Lõpuks maandus Brüsselis Amsterdami lend, et meid siit peale võtta ja Tallinnasse viia, nii et peagi oleme teie juures. Me tahame nüüd kiirelt kohale jõuda ja Eesti fännidele õhtul ägeda show anda! Lavamehed näevad meil täna pealelõunal vatti, aga meie oleme kontserdiks valmis!“ kommenteerib Macy Gray tuurimanager Thomas Winch Brüsseli lennujaamast.

Estonian Airi pressiesindaja Ilona Eskelineni sõnul tühistati eileõhtune lend Brüsseli ja Tallinna vahel tehnilistel põhjustel, kuna lennuki elektrisüsteemis ilmnes rike. "Reisijad majutati ööseks hotellidesse ja toimetatakse sihtkohta asenduslennukiga, mis maandub Tallinnas täna kell 16:00," ütles ta.

Eskelineni sõnul on viimastel päevadel Estonian Airi lennugraafikust kõrvalekaldeid tekitanud päris mitmed asjaolud. "Näiteks ilmastikutingimused, mille tõttu suleti London Gatwicki lennujaama, pikad jäätõrje järjekorrad suurtes välisjaamades, näiteks Brüsselis ja Kopenhaagenis, 29.11 hilines väljalend Brüsselist üle viie tunni), lennukite maapealsed vigastused - mitmed mõlkimised ja tehnilistest põhjustest tingitud hilinemised," loetles Eskelinen.

Estonian Air palub reisijatelt vabandust tekkinud ebamugavuste pärast.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077