Autor: Jaana Pikalev • 30. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Masulõiv: üle 300 veondus-ja laondusettevõtte lõpetas kahel viimasel aastal tegevuse

Äripäeva koondatud andmete põhjal on alates 2009. aasta algusest logistika ja transpordi sektori ettevõtetest 335 oma tegevuse lõpetanud erinevatel põhjustel.

Nende hulgas valdav enamus ehk 225 ettevõtet on äriregistrist kustutatud, 43 pankrotistunud ja 67 firmat likvideerimisel.

Terve kümnendi peale on novembriseisuga valkdonna ettevõtetest äriregistri andmetel tegevuse lõpetanud üle 500 ettevõtte, ent valdav enamus neist just viimase kahe aasta jooksul. Kuni 2008. aasta lõpuni oli ettevõtete arv, mis on kustutatud-likvideeritud või pankrotti läinud vaid 175.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077