Autor: Jaana Pikalev • 25. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallink Takso toob turule uue taksoteenuse Takso24

AS Tallink Takso tuleb homsest turule uue taksoteenusega Takso 24, mis on suunatud taksoteenuse pakkumisele turu soodsamas hinnaklassis, sealhulgas ettevõtetele töötajate transpordiks. Tallink Takso kaubamärgi all jätkab ettevõte senisel tegevussuunal.

AS Tallink Takso juhataja Alger Holzmanni sõnul on Tallink Takso teenused turul väga hästi vastu võetud ning vähem kui kolme tegevusaastaga on võidetud suure püsiklientuuri usaldus ja saavutatud juhtiv positsioon Tallinna taksoturul. „Kuna samal ajal näitab aga turg jätkuvat nõudlust ka soodsama hinnaklassiga taksoteenuse ning töötajateveole keskendunud transporditeenuse järgi, otsustasime selles segmendis samuti kaasa lüüa, luues uue teenusekontseptsiooni ja kaubamärgi Takso24“, märkis Holzmann.

 Takso24 sõidukideks saavad esialgu olema Nissani Note seeria autod. Veel käesoleva aastanumbri sees alustatakse kümne autoga, millele lisaks kaasatakse lepinguliste klientide teenindamiseks vastavalt vajadusele ka Tallink Takso kaubamärgi all sõitvaid sõidukeid. Taksode arvu on kavas vastavalt nõudlusele jooksvalt suurendada ning aasta jooksul peaks see jõudma 40 – 50 autoni.

„Tahame ka Takso24 juurutada kõrge teeninduskultuuri, mis omane Tallink Taksole ja näidata, et odavam hind ei tähenda kehva teenust,“ lisas Holzmann. „Takso24 kasutusse tulevad ka atraktiivsed peatuskohad ning sõidu saab eest saab tasuda ka pangakaardiga.“

Takso24 teenuse hind on ööpäevaringselt 5,40 krooni kilomeetri kohta. Sõidu alustamise tasu on 36 krooni ning ootetunni hind 115 krooni.  

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077