• 02.11.10, 11:55
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Vedaja optimism võrreldav buumiajaga

Värske Konjunktuuriinstituudi Transpordibaromeetri tarvis veofirmadelt saadud hinnangud ja ootused nõudlusele ja teenuste müügile on võrreldavad aastail 2006-2007 antule.
Turuolukord muutus veonduses oktoobris soodsamaks - kindlustunde indikaator oktoobris paranes ja enam kui kolmandikul ettevõtjaist paranes viimasel kolmel kuul teenuste müük.
Pooled vedajaist ootavad järgmisel kolmel kuul nõudluse kasvamist, samuti plaanivad pooled hindu tõsta. 40% ettevõtjaist usub, et äriolukord püsib poole aasta pärast soodne.
Iga viies vedaja plaanib järgmise kvartali jooksul töötajaid juurde võtta. Kui kvartal tagasi koostatud baromeetris olid äri takistavateks teguriteks töötajate ja finantside puudus, siis need pidurid on mõnevõrra kahanenud. Iga seitsmenda vedaja äri ei takista hetkel midagi, iga kolmas kurdab vähese nõudluse üle.

Seotud lood

Uudised
  • 02.08.10, 13:07
Logistiku äril jalus rahamure ja tööjõunappus
Transpordibaromeetri andmeil ei piira vedajate tööd enam niivõrd nõudluse puudumine, esikohal olid juulis finantsmured. Jõudsalt kasvas ka tööjõu puudus.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele