Autor: Jaana Pikalev • 2. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Otsitakse sadamate mahtude statistikat kogujat

Eesti Logistikaklaster otsib koostööpartnerit uuringu läbiviimiseks, mille eesmärgiks on hankida terviklik, detailne ja süstematiseeritud statistikaandmete koond kuue välisriigi väliskaubanduse ja nelja välisriigi sadamaid läbinud kaubamahtude kohta.

Detailne info uuringu läbiviimiseks on ära toodud hankedokumentides, mis väljastatakse sooviavalduse alusel hankija vastutava isiku poolt alates 28.10.2010.

Hanke võitjal tuleb uuring läbi viia 30 kalendripäeva jooksul alates hankelepingu allkirjastamisest. Koostööpakkumisi ootab Logisitkaklaster järgmise nädala lõpuks hiljemalt 12. novembril kell 14:00.

Hankija vastutavaks isikuks on Illimar Paul. 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077