Autor: Anne Oja • 14. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lembergs müüs osa Ventspilsi viljaterminalist Kasahstanile

Transiidiärimees Oleg Stepanovi ja Ventspilsi linnapea Aivars Lembergsi kaasomandis LSF Holding müüs 50% Ventspilsi viljaterminalist Kasahstani ettevõttele Grain Pool of Kasahstan, edastas portaal pietiek.lv.

Portaali andmetel olid Stepanov ja Lembergs omavahel pikka aega sõjajalal ning enamusosaluse müük on üks neljast sammust meeste leppimise teel. Tehingu hinda ei avalikustata. Mitteametlikel andmetel oli selleks 5 miljonit latti (ligikaudu 110 miljonit krooni).

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077