Autor: Jaana Pikalev • 7. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Parts: ootame pakkumisi Estonian Airi ostuhuvilistelt

Eesti riigi pikaajaline huvi pole olla lennufirma suurosanik, seega oleme pakkumistele avatud, ütles majandus-ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts.

Logistikauudiste online intervjuu raames vastas Parts küsimusele, kas riik otsib Eesti lennufirmale nn pärisomanikku, et ollakse pakkumistele avatud. "Riik suurendab Estonian Airi aktsiakapitali selleks, et hoida ära lennuühenduste arvu vähenemist Eestist," selgitas minister. Pärast Estonian Airi uue aktsionäride leppe jõustumist on oluline tagada ettevõtte areng, milleks loob eeldused ettevõtte uuesti kapitaliseerimine, lisas ta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077