Autor: Jaana Pikalev • 7. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

If Kindlustus viis liikluskindlustuse sõlmimise täielikult internetti

If Kindlustus on esimene  kindlustusandja Eestis, kelle e-büroost saab nüüd osta liikluskindlustust ilma eelnevalt büroos lepingut sõlmimata.  Uus klient peab olema kantud vaid auto registreerimistunnistusele. 

E-büroost ostetud liikluskindlustus on 5% soodsam kui teistest müügikanalitest ostetud poliis ning see hakkab kehtima koheselt pärast poliisi eest tasumist.

Ifi elektroonilise müügi osakonna juhataja Aare Uusjärve sõnul on kindlustuslepingu sõlmimine e-büroos nüüd sama lihtne kui internetipangas ülekande tegemine.

„Poliisil on eeltäidetud väljad ja lepingu sõlmimine võtab aega umbes kaks minutit. Näiteks  saab nüüd auto ostmisel kohe e-büroos vormistada ka liikluskindlustuse, selleks ei pea enam büroosse eraldi lepingut sõlmima minema,” ütles Uusjärv.

Liikluskindlustus on praegu Ifi e-büroo kõige enamkasutatud kindlustusliik. Keskmiselt ostetakse poliise korraga kuueks kuuks.

„Nüüd on liikluskindlustus Ifis toodud täielikult internetti. Kindlustuse ostmine interneti teel on jõuliselt tõusutrendis. Seda tõestab näiteks see, et käesoleval aastal on liikluskindlustuse müük Ifi e-büroos kasvanud mullusega võrreldes 25%. Usume, et uus lahendus toob teenuse kasutamises juba lähiajal veel mitmekordse kasvu,” lisas Aare Uusjärv.

If Kindlustus on liikluskindlustuse turuliider 27% turuosaga. Iga kuu müüakse Ifis üle 25 000 liikluskindlustuspoliisi.

Kindlustuse ostmiseks saab Ifi e-büroosse siseneda ID-kaardi, Mobiil-ID või internetipanga paroolidega. Internetikalkulaatoritega saab kiirelt välja arvutada oma kindlustuslepingu hinna ka ilma e-büroosse sisse logimata.

 E-büroo on ka kiireim viis toimunud kahjujuhtumist teada anda, ilma vajaduseta selleks eraldi kontorisse kohale minna.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077