Autor: Jaana Pikalev • 1. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ryanairi arvates asub Tallinn Lätis

Iiri odavlennufirma Ryanairi kodulehel piletibroneeringu vormis pakub ettevõte sihtkohaks Tallinn (Latvia).

Eile kummardasime Eestisse tulnud uut lennufirmat Ryanair, kes teeb meile aga karuteene, viidates, et Tallinn asub Lätis. Lennufirma piletibroneeringu portaalis on iga sihtkohta tutvustav ülevaade. Soovitusega reisige Tallinna selgub, et lennufirma on eksinud Tallinna asukohamaaga.

Samas kirjutab Ryanair, et nad on Tallinna kui sihtkoha turismijuhist hakanud uuendama ja nad loodavad varsti värsket infot sinna lisada.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077