23. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Parts: riik katab lennujaama julgestus- ja päästekulud

Et muuta Tallinna Lennujaam atraktiivsemaks lennufirmade jaokslubab riik katta riigieelarvest julgestus- ja päästekulud, ütles majandus-ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts.

Euroopa Liidu reeglite järgi on lubatud riigieelarvest katta lennujaama julgestus- ja päästekulud, rääkis minister tänasel valitsuse pressikonverentsil. Selleks, et kindlustada Eestile parem lennuühendus, kavatseb riik need kulud enda katta võtta, lubas ta. Seni on lennujaam julgestus- ja päästekulud katnud oma teenitud tulude arvelt.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077