Autor: Rivo Sarapik • 18. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

airBaltic teeb Tallinnas Tallinna Linnavalitsust

Lõunanaabrite vastuoluline lennufirma korraldab täna Tallinnas Tallinna Linnavalitsuse tööbörsi meenutava ettevõtmise - sajad soovijad võtavad end ritta, et lennufirma palgale kandideerida.

Lennufirma teatel on tänasele värbamiskampaaniale kirjas juba ligi pooltuhat huvilist, mis on enam kui Estonian Airil töötajaid. Keskpäeval ühel kesklinna hotellis algava ürituse avab lennufirma asepresident Janis Vanags.

airBaltic värbab Tallinnas stjuardesse.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077