• 10.08.10, 12:45
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Kabotaaž Inglismaal paindlikuma tähendusega

ERAA teatel tõlgendab Suurbritannia kabotaažveo mõistet Euroopa Liidu määrusest erinevalt.
Euroopa Liidu Teatajas avaldatud sellekohase määruse järgi võib järjestikku teostada maksimaalselt kolm kabotaažvedu seitsme päeva jooksul. Enne kabotaažveo alustamist peab vedaja sisenema liikmesriiki kaubaga ja see kaup peab olema ka maha laaditud.
Taani assotsiatsioonilt saadud mitteametliku info kohaselt tõlgendatakse Suurbritannias määrust omamoodi ja üks kabotaažvedu võib sisaldada kas mitu pealelaadimiskohta ja ühe mahalaadimiskoha või ühe pealelaadimiskoha ja mitu mahalaadimiskohta. Ent üks kabotaažvedu ei tohi sisaldada mitu peale- ja mitu mahalaadimiskohta.
Belgias, Hollandis ja Saksamaal loetakse ühel saatedokumendil olevad peale- ja mahalaadimised üheks kabotaažveoks.

Seotud lood

Uudised
  • 14.08.09, 13:51
Kabotaaž: Soome ja Belgia lubavad teha kolm vedu
Soome ja Belgia võtsid vastu kabotaažvedusid puudutavad reeglid.
Uudised
  • 22.01.10, 12:46
Avanev veoturg kutsub vallutustele
Eesti Rahvusvaheliste Autovedajate Assotsiatsiooni (ERAA) peasekretär Toivo Kuldkepp kutusub maist Eesti vedajaid naaberriikidesse vallutustele.
  • ST
Sisuturundus
  • 26.09.24, 10:36
Digitaalne revolutsioon laonduses: Directo teenus WMS Direct aitas Farron Tehnika laoprotsessid uuele tasemele
Tänapäeva kiirelt arenevas ärimaailmas mängib tehnoloogia tööprotsesside efektiivsuse tõstmises olulist rolli. Üks selline uuenduslik lahendus, millest lõikavad suurt kasu mitmed ettevõtted, on Directo uus laohaldussüsteemi liides WMS Direct, mis on loodud spetsiaalselt Directo kasutajatele, kes tegelevad laomajanduse, kaupade liigutamise ja tootmisega.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele