Autor: Rivo Sarapik • 5. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Läti peaminister algatas airBalticu nimemüügi juurdluse

Läti peaminister Valdis Dombrovskis algatas Läti ajakirjanduse andmeil uurimuse, mis asjaoludel müüdi lennufirma bränd ja kaubamärgid lennufirma presidendiga seotud ettevõttele.

Dombrovskis volitas täna transpordiminister Kaspars Gerhardsi uurima, kas lennufirma nõukogu ja juhatuse liikmete tegevus airBalticu nimemüügiga vastab seadustele või mitte.

Eile tuli avalikuks, et airBaltic müüs mullu detsembris ettevõtte presidendi Bertolt Flickile kuuluvale ettevõttele, mis on ka 47,2% ulatuses airBalticu omanik, suuromaniku Läti riigi selja taga lennufirma nime ja kaubamärgid.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077