Autor: Siim Sultson • 3. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kõva koondaja nüüd värbamas

Aprilli lõpus peale paarikuist koondamise kisa-kära pooltuhat inimest ära saatnud Loksa Laevatehas kavatseb nüüd värvata uusi töötajaid, ilmneb firma teatest.

Seoses tellimuste mahu suurenemisega LSY Production AS võtab tööle 30 inimest tähtajatu töölepinguga - peamiselt keevitajaid, metallkonstruktsiooni koostajaid, lisaks ka konstruktoreid, tehnolooge, projektijuhte ning kvaliteedikontrolli osakonna juhataja. LSY Production AS tegeleb suuremahuliste erimõõtude metallkonstruktsioonide tootmisega.

LSY Production AS on asutatud 2010. aastal märtsis. Ettevõte kuulub 100% Loksa Laevatehase AS-ile, mille aktsiakapital on 5 miljonit krooni. Käesoleval ajal on ettevõttes 130 töötajat, juuni kuu lõpuks on plaanis suurendada töötajate arvu 160 inimeseni ning 2010. aasta lõpuks prognoositav töötajate arv on 200-250 inimesest. Ettevõtte töötajad on peamiselt Loksa linna elanikud, Tallinna linna elanikke tuuakse tööle ja viiakse koju ettevõte transpordiga.

Peale LSY Production AS kuulub Loksa Laevatehase kontserni ka Loksa Kinnisvara AS. Kontserni käive 2009. aastal oli 377 millionit krooni, puhaskasum – 87 miljonit krooni. Kontserni 2010. aasta nelja kuu käive oli 182 millionit krooni.

 

Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077